Rumi

Wie is Rumi?

Rumi is een ruimtewezen dat op aarde landt en hier dingen komt ontdekken. Net zoals een pasgeboren baby op aarde ‘landt’ en ook alles nog moet ontdekken. In die ontdekkingstocht loopt het regelmatig fout. Want net als kleine kindjes heeft ook Rumi ongelukjes, botst hij tegen dingen en weet hij niet hoe hij sommige zaken moet aanpakken.

Zonder woorden

De strips van Rumi zijn zonder woorden en humoristisch. Leuk voor kleuters die nog niet kunnen lezen, voor kinderen die wel al kunnen lezen én voor hun ouders.

Waar vind je Rumi?

Tijdens de schoolvakanties stond er een spelletjespagina in De Zondag, de gratis krant die je op zondag bij de bakkers vindt. Sinds kort is er een Rumi-stickerboek met meer dan 100 stickers op de markt. Voor amper 5 euro, rechtstreeks te bestellen bij cartoonist AAaRGh...
Voor meer Rumi, neem een kijkje op www.rumiland.be.

Rumi ontdekt...  

Elke keer als Rumi met zijn vliegende bol op aarde landt, ontdekt hij iets nieuws. Insecten, het zwembad, de bakker, vissen, noem maar op.

Rumi op aanvraag

Wil je Rumi je vereniging, je woonplaats of iets helemaal anders laten ontdekken? Dat kan! Je klas of slaapkamer versieren met Rumi? Dat kan! Stuur een mailtje met je vraag naar tekenaar Mario De Koninck en krijg snel een antwoord.

Rumi | Aaargh

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.